Skip to content

Cart

Your cart is empty

Privatumo ir slapukų politika

Paskutinį kartą atnaujinta: 2023 m. lapkričio 27 d.

MB „Adele notes“ (toliau – Bendrovė arba mes) gerbia Jūsų privatumą ir įsipareigoja tvarkyti Jūsų asmens duomenis laikydamasi šios Privatumo ir slapukų politikos (toliau – Privatumo politika). Atidžiai perskaitykite šį dokumentą, nes jame pristatome svarbiausią informaciją apie Jūsų asmens duomenų tvarkymą bei saugojimą, kai lankotės www.adelenotes.com internetinėje svetainėje (toliau – Internetinė svetainė).

Tvarkydami Jūsų asmens duomenis mes laikomės Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (toliau – BDAR), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo (toliau – ADTAĮ) ir kitų galiojančių teisės aktų, reglamentuojančių asmens duomenų apsaugą.

Privatumo politika įsigalioja iškart po jos paskelbimo Internetinėje svetainėje ir gali būti keičiama periodiškai, be atskiro pranešimo.

Kas mes esame?

Jūsų asmens duomenis renka, naudoja ir saugoja:
MB ,,Adele notes“
Juridinio asmens kodas: 306372658
Buveinės adresas: S.Moniuškos 9-1, Vilnius
El. pašto adresas: info@adelenotes.com
Telefono numeris: +370 687 92620

Kokius asmens duomenis mes renkame?
Asmens duomenys – bet kokia tiesioginė arba netiesioginė informacija apie fizinį asmenį, kurio tapatybė nustatyta arba kurio tapatybę galima nustatyti (duomenų subjektas). Bendrovė tvarko šiuos asmens duomenis:

  • vardas ir pavardė;
  • užsakymo pristatymo adresas;
  • elektroninio pašto adresas;
  • telefono numeris;
  • mokėjimo informacija: mokėjimo paskirtis ir būdas, mokėjimo suma, banko pavadinimas;
  • verslo liudijimo arba individualios veiklos pažymėjimo numeris arba individualios įmonės kodas (šie asmens duomenys yra renkami, jeigu paskyrą kuriate kaip juridinis asmuo);
  • socialinės paskyros (,,Facebook“, “Instagram”, ,,Google“ informacija;
  • slapukai (angl. ,,cookies“) ir kita informacija, kurią Jūsų naršyklė siunčia, kai lankotės Internetinėje svetainėje (pavyzdžiui, Jūsų įrenginio IP adresas, naršyklės tipas, naršyklės versija, apsilankymo laikas ir data, Internetinėje svetainėje praleistas laikas ir kita informacija apie Jūsų veiklą Internetinėje svetainėje).


Kokiais tikslais ir kokiu teisiniu pagrindu renkame bei kiek laiko mes saugojame Jūsų asmens duomenis?

Asmens duomenis mes tvarkome tokiu tikslu ir pagrindais bei tiek laiko, kiek nurodyta toliau pateikiamoje lentelėje:

Kokiu tikslu renkame asmens duomenis?

Kokius tiksliai duomenis renkame?

Kokia BDAR sąlyga remiamės tvarkydami Jūsų asmens duomenis?

Kiek laiko šiuos duomenis saugome?

Siekiant sudaryti arba sudarant pirkimo – pardavimo sutartį bei vykdant sutartinius įsipareigojimus – t. y. kad galėtume įvykdyti Jūsų užsakymą ir pirkimo – pardavimo sutartimi prisiimtas teisines prievoles bei užtikrinti prekių tiekimą.

  • Vardas, pavardė;
  • Užsakymo pristatymo adresas;
  • Elektroninio pašto adresas;
  • Telefono numeris;
  • Mokėjimo informacija.

Šie duomenys yra tvarkomi sutarties tvarkymo pagrindu (BDAR 6 str. 1 d. (b) p.).

Jūsų duomenys yra saugomi 5 metus nuo pirkimo operacijos atlikimo dienos, išskyrus atvejus, kai yra būtinybė duomenis saugoti ilgiau, pavyzdžiui, apginti teisinius reikalavimus.

Siekiant sukurti vartotojo paskyrą – t. y. jeigu norite gauti specialius pasiūlymus, matyti savo užsakymų istoriją, mokėjimo informaciją, stebėti užsakymo būklę ir nepildyti savo duomenų kiekvieną kartą formuojant naują užsakymą, galite susikurti registruoto vartotojo paskyrą.

  • Vardas, pavardė; 
  • Verslo liudijimo arba individualios veiklos pažymėjimo numeris arba individualios įmonės kodas (šie asmens duomenys yra renkami, jeigu paskyrą kuriatės kaip juridinis asmuo)

Šie duomenys yra tvarkomi sutikimo pagrindu (BDAR 6 str. 1 d. (a) p.).

Jūsų paskyros duomenys saugomi visą laikotarpį, kol Jūs naudojatės mūsų paslaugomis arba iki kol nusprendžiate ištrinti savo paskyrą. Jūsų sutikimą bei jo įrodymą mes galime saugoti ir ilgesnį laikotarpį, jeigu to reikia, kad galėtume apsiginti nuo mums pareikštų reikalavimų, pretenzijų ar ieškinių.

Siekiant informuoti apie mūsų teikiamas paslaugas ir teirautis  Jūsų nuomonės apie tai (tiesioginė rinkodara) kai užsiregistruojate Internetinėje svetainėje arba pateikiate užsakymą, mes prašome Jūsų sutikimo tvarkyti elektroninio pašto adresą rinkodaros laiškų siuntimui (t. y. kad galėtume teikti bendruosius ir asmeninius pasiūlymus). Rinkodaros laiškus gausite tik jei būsite davęs (-usi) tam sutikimą, kurį galėsite bet kada atšaukti paspaudę atsisakymo nuorodą.

  • Elektroninio pašto adresas.

Šie duomenys yra tvarkomi sutikimo pagrindu (BDAR 6 str. 1 d. (a) p.).

Jūsų duomenys saugomi tol, kol patys neatsisakote naujienlaiškio prenumeratos arba kol mes nenusprendžiame konkrečiam prenumeratoriui naujienlaiškio nebesiųsti. Toks sprendimas priimamas įvertinus naujienlaiškių atidarymą (skaitymą). Jeigu asmuo naujienlaiškių nebeatidaro (nebeskaito), Bendrovė kasmetinės prenumeratorių duomenų bazės revizijos metu tokio asmens elektroninio pašto adresą pašalina iš prenumeratorių sąrašo ir naujienlaiškių nebesiunčia.

Siekiant išnagrinėti Jūsų užklausas, skundus, prašymus.

  • Vardas; 
  • Elektroninio pašto adresas; 
  • Komunikacijos su Jumis istorija (įskaitant jos turinį bei gavimo/pateikimo laiką);
  • Jūsų mums siųstos žinutės ir jos priedai;
  • Bet kokia kita informacija ar dokumentai, kuriuos mums pateikiate.

Šie duomenys yra tvarkomi sutikimo pagrindu (BDAR 6 str. 1 d. (a) p.).

Paprasti elektroniniai laiškai, kuriais teiraujatės teisiškai neįpareigojančios informacijos, yra saugomi ne ilgiau kaip 1 metus po paskutinio kreipimosi elektroniniu paštu. 


Tuo atveju, kai pateikiate mums skundą, pretenziją ar kitą teisinę reikšmę turintį dokumentą, jį saugome 3 metus

Tvarkant Jūsų mokėjimo duomenis – mes renkame ir naudojame Jūsų mokėjimo informaciją, kuri yra reikalinga užsakytų prekių apmokėjimui per pasirinktą išorinę elektroninių atsiskaitymų sistemą. Priklausomai nuo mokėjimo būdo, Jūsų duomenys yra perduodami tretiesiems asmenims (pavyzdžiui, apmokant kredito kortele, duomenys yra perduodami kredito kortelės teikėjui ir pan.).

  • Mokėjimo informacija: mokėjimo paskirtis ir būdas, mokėjimo suma, banko pavadinimas, mokėjimo registravimo ir patvirtinimo duomenys).

Šie duomenys yra tvarkomi sutarties vykdymo pagrindu (BDAR 6 str. 1 d. (b) p.).

Jūsų duomenys yra saugomi 10 metų nuo pirkimo operacijos atlikimo dienos, išskyrus atvejus, kai yra būtinybė duomenis saugoti ilgiau, pavyzdžiui, apginti teisinius reikalavimus.

Siekiant tobulinti Internetinę svetainę, užtikrinti jos veikimą, padidinti jos saugumą ir pritaikyti jos turinį bei formą vartotojų poreikiams – Jums lankantis Internetinėje svetainėje naudojame ir renkame slapukus (angl. ,,cookies“). Plačiau apie slapukų naudojimą skaitykite šios Privatumo politikos 7 dalyje ,,Slapukai”

  • Jūsų įrenginio IP adresas;
  • Naršyklės tipas;
  • Naršyklės versija;
  • Apsilankymo laikas ir data;
  • Internetinėje svetainėje praleistas laikas;
  • Kita informacija apie Jūsų veiklą Internetinėje svetainėje.

Šie duomenys yra tvarkomi sutikimo pagrindu (BDAR 6 str. 1 d. (a) p.).

Plačiau apie saugojimo laikotarpius skaitykite šios Privatumo politikos 7 dalyje ,,Slapukai”.

 

Kokiems tretiesiems asmenims atskleidžiame Jūsų duomenis?

Jūsų asmens duomenis perduodame tik patikimoms trečiosioms šalims ir tik siekdami tinkamai įgyvendinti asmens duomenų tvarkymo tikslus. Jūsų asmens duomenys tiek, kiek būtina konkrečiai paslaugai atlikti, Europos ekonominės erdvės teritorijoje gali būti perduodami:

  • Jūsų pasirinktam mokėjimo operacijų tvarkytojui (pvz., Paysera, Paypal, Swedbank, SEB bankas ir kt.);
  • Mūsų partneriams, teikiantiems informacinių technologijų, IT infrastruktūros priežiūros, serverių nuomos, serverių priežiūros, elektroninių ryšių, svetainės administravimo, apskaitos, audito, reklamos, teisines ir kitas paslaugas;
  • Valstybinės priežiūros ir teisėsaugos institucijoms.

Jūsų duomenys tiek, kiek būtina konkrečiai paslaugai atlikti, už Europos ekonominės erdvės teritorijos ribų gali būti perduodami:

  • Shopify, Inc. (Kanada). Susipažinti su jų privatumo politika galite čia.
  • Slapukų pavidalu informacija gali būti perduodama į trečiąsias šalis. Daugiau informacijos apie trečiąsias šalis, kurioms perduodame jūsų duomenis statistikos ir rinkodaros tikslais, rasite šios Privatumo politikos 7 dalyje ,,Slapukai“.

Kaip apsaugome Jūsų asmens duomenis?

Jūsų asmens duomenis tvarkome atsakingai, saugiai ir imamės visų įmanomų bei pagrįstų priemonių, kad apsaugotume juos nuo praradimo, neleistino naudojimo ir pakeitimų. Prieigą prie šių duomenų suteikiame tik tiems asmenims, kuriems ji yra reikalinga šioje Privatumo politikoje aprašytiems tikslams pasiekti. Tačiau atkreipiame Jūsų dėmesį, kad nei viena internetinė svetainė, internetu atliekama operacija, kompiuterių sistema ar belaidis ryšys nėra visiškai saugūs. Atsižvelgiant į tai, nors mes įsipareigojame dėti visas pastangas, kad apsaugotume Jūsų asmens duomenis, negalime garantuoti mūsų tinklalapyje perduodamų asmens duomenų absoliutaus saugumo. Perduodami bet kokią informaciją Jūs prisiimate ir su jos perdavimu susijusią riziką, todėl galite ir turite saugoti savo asmens duomenis neatskleisdami asmeninės informacijos, slaptažodžių, nepalikdami įjungtų paskyrų.

Kokios yra Jūsų teisės?

Kiekvienas duomenų subjektas, t. y. asmuo, kurio duomenys yra tvarkomi Bendrovės veikloje, turi šias teises:

  • Žinoti (būti informuotas) apie savo asmens duomenų tvarkymą (BDAR 12 – 14 str.);
  • Susipažinti su tvarkomais savo asmens duomenimis (BDAR 15 str.);
  • Reikalauti ištaisyti netikslius su Jumis susijusius asmens duomenis (BDAR 16 str.);
  • Reikalauti ištrinti su Jumis susijusius asmens duomenis (,,teisė būti pamirštam“) (BDAR 17 str.), tačiau teisė būti pamirštam privalo būti pagrįsta bent viena iš šių priežasčių:
    - asmens duomenys nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslais, kuriais jie buvo renkami ar kitaip tvarkomi;
    - Jūs atšaukiate sutikimą tvarkyti asmens duomenis, kuriuo grindžiamas duomenų tvarkymas, ir nėra jokio kito pagrindo tvarkyti asmens duomenis;
    - Jūs nesutinkate su duomenų tvarkymu pagal BDAR 21 str. 1 d. ir nėra viršesnių teisėtų priežasčių tvarkyti Jūsų duomenis.
  • Apriboti duomenų tvarkymą (BDAR 18 str.), tačiau duomenų tvarkymo apribojimas galimas tik tuomet, kai:
    - asmens duomenys yra netikslūs;
    - asmens duomenų tvarkymas yra neteisėtas, tačiau Jūs nesutinkate, kad duomenys būtų ištrinti;
    - duomenų valdytojui nebereikia asmens duomenų savo tikslui įgyvendinti, tačiau jų reikia Jums siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus;
    - Jūs prieštaraujate duomenų tvarkymui pagal BDAR 21 str. 1 d., jei duomenų valdytojo teisėti interesai nėra viršesni už Jūsų interesus.
  • Perkelti savo asmens duomenis, kai duomenų tvarkymas grindžiamas sutikimu arba sutartimi ir duomenys tvarkomi automatizuotomis priemonėmis (BDAR 20 str.);
  • Nesutikti su asmens duomenų tvarkymu dėl su Jūsų konkrečiu atveju susijusių priežasčių, kai duomenys tvarkomi siekiant teisėtų duomenų valdytojo arba trečiosios šalies interesų, išskyrus atvejus, kai duomenų valdytojas įrodo, kad duomenys tvarkomi dėl įtikinamų teisėtų priežasčių, kurios yra viršesnės už Jūsų interesus, teises ir laisves, arba, siekiant pareikšti, vykdyti ar apginti teisinius reikalavimus (BDAR 21 str.);
  • Pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai, jeigu asmuo mano, kad Bendrovė neteisėtai tvarko jo asmens duomenis arba neįgyvendina asmens teisių. Valstybinės duomenų apsaugos inspekcijos rekvizitai: L. Sapiegos g. 17, 10312 Vilnius, tel. (8 5) 271 2804, 279 1445, el. paštas ada@ada.lt.


Bendrovė, gavusi prašymą dėl Jūsų teisių įgyvendinimo, ne vėliau kaip per 1 (vieną) mėnesį nuo kreipimosi dienos, įsipareigoja pateikti atsakymą bei atlikti prašyme nurodytus veiksmus arba informuoja, kodėl atsisako juos atlikti. Prireikus, nurodytas laikotarpis gali būti pratęstas dar 2 (dviem) mėnesiais, atsižvelgiant į prašymų sudėtingumą ir skaičių. Tokiu atveju, per 1 (vieną) mėnesį nuo prašymo gavimo dienos Bendrovė informuos Jus apie tokį pratęsimą ir jo priežastis.

Jeigu nebenorite, kad Jūsų duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslu ar turite bet kokį kitą prašymą ar nurodymą, susijusį su Jūsų teisių įgyvendinimu ar asmens duomenų tvarkymu, prašome kreiptis į mus el. pašto adresu info@adelenotes.com.

Slapukai

Siekiant Internetinėje svetainėje Jums pateikti tokį turinį ir funkcijas, kurios yra pritaikytos būtent Jūsų poreikiams, mes naudojame slapukus (ang. ,,cookies“). Slapukai yra nedideli informacijos elementai, kurie automatiškai sukuriami naršant Internetinėje svetainėje ir yra išsaugomi Jūsų kompiuteryje ar kitame galiniame įrenginyje.

Kokiais tikslais mes naudojame slapukus?

Mes nenaudojame su slapukais susijusios informacijos Jums asmeniškai identifikuoti. Slapukus naudojame tam, užtikrintume Jums patogesnį naudojimąsi Internetine svetaine. Slapukai gali būti naudojami tik šiems tikslams pasiekti:

  • siekiant įsiminti Jūsų ankstesnį apsilankymą Internetinėje svetainėje ir išsaugoti Jūsų pasirinktus nustatymus (pavyzdžiui, pasirinktą kalbą);
  • siekiant užtikrinti sklandžią ir efektyvią Internetinės svetainės veiklą;
  • siekiant užtikrinti Internetinės svetainės pagrindinių funkcijų veikimą;
  • siekiant kontroliuoti Internetinės svetainės užklausų skaičių bei užtikrinti Internetinės svetainės lankytojų apsaugą;
  • siekiant surinkti patikimą naudojimosi Internetine svetaine informaciją, kuri leidžia mums nustatyti, ar svetainė atitinka vartotojų poreikius ir ją atitinkamai patobulinti.

Kokių rūšių slapukus mes naudojame?

Pagal atliekamą funkciją šioje Internetinėje svetainėje yra naudojami šie slapukai:

  • Būtinieji slapukai – šie slapukai leidžia atlikti pagrindines funkcijas ir tokius būdu užtikrinti tinkamą svetainės veikimą (t. y. puslapio navigaciją ir prieigą prie saugių svetainės sričių). Šie slapukai yra naudojami privalomai ir jiems naudoti nereikia Jūsų sutikimo, kadangi be jų Internetinė svetainė tinkamai nefunkcionuotų;
  • Funkciniai slapukai – šie slapukai leidžia Internetinei svetainei įsiminti informaciją, nuo kurios priklauso jos veikimas ir išvaizda (pavyzdžiui, lankytojo pasirinkta kalba arba regionas, kuriame esate). Šiems slapukams naudoti yra reikalingas Jūsų sutikimas, kurį galite bet kada atšaukti;
  • Statistiniai slapukai – naudojant šiuos slapukus yra renkama anoniminė informacija bei teikiama jos ataskaita, kuria remiantis Internetinės svetainės valdytojas gali sužinoti, kaip lankytojai naudojasi svetaine. Šiems slapukams naudoti yra reikalingas Jūsų sutikimas, kurį galite bet kada atšaukti;
  • Reklaminiai slapukai – naudojant šiuos slapukus yra rodomas Jums pritaikytas turinys bei reklaminė informacija. Šiems slapukams naudoti yra reikalingas Jūsų sutikimas, kurį galite bet kada atšaukti.

Pagal slapuko sukūrimo vietą skiriami šie slapukai:

  • Pirmųjų šalių slapukai – jie yra nustatomi mūsų Internetinėje svetainėje;
  • Trečiųjų šalių slapukai – jie kuriami kitų interneto svetainių, kurioms priklauso tam tikras svetainės, kurioje lankotės, rodomas turinys (pavyzdžiui, Google). Mes neturime prieigos prie trečiųjų šalių naudojamų slapukų ir pateikiame tik mums žinomą informaciją. Detaliau apie trečiųjų asmenų slapukus galite sužinoti susipažinęs (-usi) su konkretaus trečiojo asmens privatumo politika.

Pagal galiojimo trukmę skiriami šie slapukai:

  • Seanso – jie yra ištrinami iš jūsų kompiuterio ar kito įrenginio uždarius naršyklę;
  • Ilgalaikiai – jie saugomi tol, kol baigiasi jų veikimo laikas. Šie slapukai naudojami informacijai tarp naršymo internetinėje svetainėje sesijų saugoti (pavyzdžiui, apie pasirinktas Internetinės svetainės nuostatas).


Kokius slapukus mes naudojame?

Pavadinimas

Teikėjas

Paskirtis

Galiojimo pabaiga

_shopify_d

www.adelenotes.com

Saugiai mokėjimo funkcijai vykdyti

Sesija

_shopify_m

www.adelenotes.com

Klientų privatumo nustatymams tvarkyti

1 metai

_shopify_tm

www.adelenotes.com

Klientų privatumo nustatymams tvarkyti

1 diena

_shopify_tw

www.adelenotes.com

Klientų privatumo nustatymams tvarkyti 

14 dienų

_tracking_consent

wwww.adelenotes.com

Internetinės svetainės naudotojų parinktims išsaugoti 

1 metai

cookietest

www.adelenotes.com

Patikrinti, ar naudotojo naršyklėje įjungti slapukai

Sesija

secure_customer_sig

www.adelenotes.com

Internetinės svetainės naudotojui identifikuoti po to, kai jis prisiregistruoja kaip klientas, kad jam nereikėtų prisijungti dar kartą

1 metai

test_cookie

www.adelenotes.com

Patikrinti, ar Internetinės svetainės naudotojo naršyklė palaiko slapukus

1 diena

Funkciniai slapukai

Pavadinimas

Teikėjas

Paskirtis

Galiojimo pabaiga

localization 

www.adelenotes.com

Nurodyti Internetinės svetainės naudotojo laiko juostą

1 metai

Statistiniai slapukai

Pavadinimas

Teikėjas

Paskirtis

Galiojimo pabaiga

_clck

c.clarity.ms

Išsaugoti informaciją apie tai, kaip lankytojai naudojasi svetaine ir sukurti analitinę ataskaitą apie svetainės veikimą

1 metai

_clsk

c.clarity.ms

Išsaugoti informaciją apie tai, kaip lankytojai naudojasi svetaine ir sukurti analitinę ataskaitą apie svetainės veikimą

1 diena

_cltk

c.clarity.ms

Fiksuoti statistinius duomenis apie naudotojų elgesį Internetinėje svetainėje

Sesija

_ga

Google Analytics

Unikaliai naudotojų tapatybei nustatyti

2 metai

_ga_#

Google Analytics

Unikaliai naudotojų tapatybei nustatyti

2 metai

_gat

Google Analytics

Apriboti užklausų dažnį

1 diena

_gid

Google Analytics

Unikaliai naudotojų tapatybei nustatyti

1 diena

c.gif

c.clarity.ms 

Statistiniams duomenims apie naudotojo naršymą ir elgseną svetainėje rinkti

Sesija 

CLID

www.clarity.ms 

Statistiniams duomenims apie naudotojo naršymą ir elgseną svetainėje rinkti

1 metai

Reklaminiai slapukai

Pavadinimas

Teikėjas

Paskirtis

Galiojimo pabaiga

_fbp

www.facebook.com 

Facebook nustatytas slapukas, naudojamas reklamos produktams (pavyzdžiui, trečiųjų šalių reklamuotojų realaus laiko pasiūlymams teikti)

3  mėnesiai

_gcl_au

www.google.com

Google AdSense/Google Analytics naudojamas slapukas, skirtas naudotojų sąveikos su internetine svetaine supratimui, kad būtų užtikrintas reklamos efektyvumas 

3 mėnesiai

_landing_page

www.adelenotes.com

Išsaugant lankytojų naršymą registruojant nukreipiamuosius puslapius, pateikti atitinkamus produktus ir (arba) įvertinti jų reklamos efektyvumą Internetinėje svetainėje 

Sesija

_orig_referrer

www.adelenotes.com

Informacijai apie konkretų naudotoją rinkti, kuri gali būti panaudojama tikslinėms grupėms, turinčioms panašių pageidavimų. Ši informacija taip pat gali būti naudojama trečiųjų šalių domenams arba reklamos mainams

Sesija

_s

www.shopify.com 

Saugoti duomenis apie pirkinių krepšelio turinį, vėliau šiuos duomenis panaudojant rinkodaros tikslais (t. y. reklamuojant susijusius produktus arba pakartotinai nukreipiant į įsigytas prekes)

Sesija

_shopify_evids

www.shopify.com 

Rinkti duomenis apie naudotojų elgseną ir sąveiką, kad būtų galima optimizuoti svetainę ir padaryti joje skelbiamą reklamą tinkamesnę

Sesija

_shopify_s

www.shopify.com

Rinkti duomenis apie naudotojų elgseną ir sąveiką, kad būtų galima optimizuoti svetainę ir padaryti joje skelbiamą reklamą tinkamesnę. Šis slapukas taip pat leidžia aptikti nuorodas iš kitų svetainių

Sesija

_shopify_sa_t

www.shopify.com 

Rinkti duomenis apie naudotojų elgseną ir sąveiką, kad būtų galima optimizuoti svetainę ir padaryti joje skelbiamą reklamą tinkamesnę. Šis slapukas taip pat leidžia aptikti nuorodas iš kitų svetainių

Sesija

_shopify_y

www.shopify.com 

Rinkti duomenis apie naudotojų elgseną ir sąveiką, kad būtų galima optimizuoti svetainę ir padaryti joje skelbiamą reklamą tinkamesnę

Sesija

_y

www.adelenotes.com

Rinkti duomenis apie naudotojų elgseną ir sąveiką, kad būtų galima optimizuoti svetainę ir padaryti joje skelbiamą reklamą tinkamesnę

Sesija

ads/ga-audiences

www.google.com 

Nustatyti, ar naudotojas ketina palikti puslapį judindamas žymeklį. Tai leidžia svetainei įjungti tam tikrus iššokančius langus, kad naudotojas liktų svetainėje arba taptų klientu

Sesija

ads/ga-audiences

www.google.ie 

Nustatyti, ar naudotojas ketina palikti puslapį judindamas žymeklį. Tai leidžia svetainei įjungti tam tikrus iššokančius langus, kad naudotojas liktų svetainėje arba taptų klientu

Sesija

ANONCHK

c.clarity.ms

Registruoti duomenis apie lankytojus iš kelių apsilankymų ir keliose svetainėse. Ši informacija naudojama įvertinti reklamos svetainėje efektyvumą

1 diena

MUID

c.clarity.ms

Sekti naudotoją sinchronizuojant ID per daugelį Microsoft domenų

1 metai

SM

c.clarity.ms

Registruoti unikalų ID, pagal kurį identifikuojamas naudotojo įrenginys, kai jis pakartotinai apsilanko svetainėse, kuriose naudojamas tas pats skelbimų tinklas. Šis ID naudojamas tiksliniams skelbimams leisti

Sesija

SRM_B

www.bing.com 

Stebėti naudotojo sąveiką su svetainės paieškos juostos funkcija. Šie duomenys gali būti naudojami siekiant pateikti naudotojui atitinkamus produktus ar paslaugas

1 metai


Kaip valdyti ir ištrinti slapukus?

Kai naudojate naršyklę mūsų teikiamam turiniui pasiekti, visada galite konfigūruoti savo naršyklę taip, kad būtų priimti visi slapukai, atmesti visi slapukai arba būtų pranešama, kai slapukas atsiunčiamas. Jeigu norite, kad Jūsų asmens duomenys nebūtų tvarkomi naudojant slapukus, savo naršyklės nustatymuose galite pasirinkti slapukų nepriimti bei galite juos bet kada ištrinti. Galimybė ištrinti slapukus yra numatyta visose naršyklėse, tačiau kiekvienos naršyklės nustatymai yra skirtingi, todėl prašome patikrinti naršyklės žinyno meniu, kad galėtumėte pakeisti slapukų nuostatas. Išsamesnę informaciją apie slapukus, jų naudojimą, atsisakymo galimybes galite rasti čia.

Atkreipiame Jūsų dėmesį, kad slapukų pašalinimas arba blokavimas gali turėti neigiamos įtakos Internetinės svetainės funkcionavimui bei Jūsų galimybei naudotis svetainėje esančiomis paslaugomis. Slapukų ištrynimas gali sulėtinti naršymo spartą, apriboti tam tikrų Internetinės svetainės funkcijų veikimą ar blokuoti prieigą prie svetainės.

Mūsų svetainėje taip pat gali būti nuorodų į kitų asmenų, įmonių ar organizacijų interneto tinklalapius. Atkreipiame dėmesį, kad mes nesame atsakingi už tokių interneto tinklalapių turinį ar jų naudojamus privatumo užtikrinimo principus, taip pat jiems netaikoma ši Privatumo politika. Todėl jei paspaudę nuorodą iš mūsų Internetinės svetainės pateksite į kitus tinklalapius, turėtumėte atskirai pasidomėti jų privatumo politika.

Šios Privatumo politikos pakeitimai

Ši Privatumo politika įsigalioja 2023 m. lapkričio 27 d. ir liks galioti tol, kol bus padaryti jos nuostatų pakeitimai ateityje, kurie įsigalios iš karto po to, kai bus paskelbti šioje Internetinėje svetainėje.

Atkreipiame Jūsų dėmesį, kad mes pasiliekame teisę bet kuriuo metu atnaujinti ar keisti savo Privatumo politiką, todėl turėtumėte periodiškai tikrinti šioje internetinėje svetainėje skelbiamą Privatumo politiką. Tolesnis Jūsų naudojimasis Internetine svetaine po to, kai šiame puslapyje paskelbsime bet kokius Privatumo politikos pakeitimus, reiškia, kad Jūs su jais sutinkate.

Kaip galite su mumis susisiekti?

Jeigu dėl šioje Privatumo politikoje pateiktos informacijos Jums iškiltų bet kokių klausimų, maloniai prašome kreiptis į mus su klausimais, prašymais, nusiskundimais elektroninio pašto adresu info@adelenotes.com.